Remote support

Windows

Download

Apple

Download

COVID-19

Beste partner, 

Gezien de steeds sneller evoluerende COVID-19 maatregelen die de overheid ons oplegt, heeft IRC besloten om een continuïteitsplan op te stellen.
Dit plan heeft als doel de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en leveranciers te beschermen en zo veel mogelijk de bedrijfsimpact te beperken. 

Zoals de overheid ook al heeft benadrukt hebben we onze collega’s de mogelijkheid gegeven om van thuis te werken zolang de crisis duurt.
Dit heeft als gevolg dat ons kantoor in Dendermonde tijdelijk de deuren zal sluiten. Echter, vandaag de dag bestaan er voldoende andere manieren om met elkaar in contact te blijven en een vlotte samenwerking te garanderen. 
IRC blijft open for business en we blijven beschikbaar voor jullie, zowel via mail als via telefoon. In het geval dat we telefonisch toch niet te bereiken zijn door een overbelasting van het netwerk willen wij jullie vriendelijk verzoeken om een mailtje te sturen naar lockdown@irc.be, deze mailbox wordt vanaf vandaag actief gemonitord om zo goed mogelijk gevolg te kunnen geven aan jullie vragen. 

In tussentijd blijven we de situatie nauwgezet opvolgen. 

Zoals altijd, blijven we u en uw bedrijf steunen met de best mogelijke service, en via ons continuïteitsplan kunnen we dit nu ook doen terwijl de veiligheid van onze collega’s, van jullie en van jullie werknemers en families gegarandeerd blijft gedurende deze moeilijke tijd. 

De wereld draait misschien even door, maar IRC blijft gewoon op volle toeren draaien voor jullie! 

Hopend op jullie begrip, willen we jullie dan ook veel sterkte en hoop toewensen in de komende weken. 

Tot snel. 

Met vriendelijke groeten,
IRC

 

IRC.be, a customer first company
image
Hardware Services
image
High speed internet
image
Professional Team Members
image
Cloud Solutions
image
Software Services

Our strengths

Streamline your business processes by using our (own developed) business tools
IRC people are driven by understanding the organization´s core business: deliver solutions that work, born in the real world

Software Services

Streamline your business processes by using our (own developed) business tools.

Know More

Hardware Services

IRC can provide a wide range of services. IRC has a high level of experience and expertise in various areas. We offer a complete and high-quality service within a company environment where many different technologies are being used..

Know More

Where to find us

+32 52 25 99 30

Address

Schaapveld 12
Schaapveld 12
9200 Dendermonde
9200 Dendermonde

Hours

Monday - Friday
Monday - Friday
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00